Carlo cyklar för ShelterBox


Carlo Tyrberg har nu kommit i mål både vad avser själva cyklingen och insamlingsmålet att kunna bistå  minst 10 familjer! Fantastiskt fin insats Carlo som kan bli ännu bättre genom att du som läser skänker en gåva så fler utsatt familjer kan få vår hjälp. Vi planerar med att stänga kampanjen den 1/10. Så klicka på länken nedan.

Uppdrag: En el-cykel ska transporteras hem från Stockholm till Skåne. Hur kan detta ske? Ett sätt är naturligtvis att hämta den med bil, hänga upp den på cykelhållaren där bak och köra hem. Nu tänkte vår volontär Carlo Tyrberg som har uppgiften, att det låter lite tråkigt. Varför inte göra en liten personlig klimatsmart utmaning av det, och cykla hem den? Visst kommer det att ta några dagar och ändan kan komma att få sig en duvning, men när nu tid finns och vädret antagligen kommer att vara i alla fall hyfsat så varför inte? På uppsidan finns också att det finns en möjlighet att möta folk, gamla vänner och nya bekanta längs vägen. Inspirerad av andra som åtar sig en utmaning var steget inte långt för Carlo, som är engagerad i Rotary och ShelterBox, att samtidigt göra en insamling. Resultatet är kampanjen ”Cyklar för ShelterBox”. Flera Rotaryklubbar kommer att besökas, där möten ordnas och som dessutom är så tillmötesgående att man erbjuder en säng att övernatta i.

Är du uppkopplad på Facebook eller Instagram kan du följa resan som startade måndag 2 september på ”Cyklar för Shelterbox” respektive ”cyklarforshelterbox”. Carlo har gjort dagliga videouppdateringar av resan, och dessutom lite ”Bakom kulisserna”. På våra ordinarie Facebook och Instagram-konton har vi att följt upp med aktuella inlägg om ShelterBox ordinarie verksamhet. Följ gärna ”Cyklar för Shelterbox” konton och dela med till vänner som också kan vara intresserade av cykelturen. På detta vis kan vi också sprida kunskap om vår verksamhet i ShelterBox och Rotary.

Även du som inte är aktiv på sociala medier har möjlighet att stötta cykelresan genom att ge en gåva till ShelterBox. Om du klickar på knappen nedan öppnas en sida där du får möjlighet att swisha en summa till kampanjen.