Vänligen ge en gåva nu

Senaste nytt

Bästa Rotarianer och Alla Supportrar

januari 26, 2018

Nedan är en bild på första i vårt informationsbrev som kan laddas ner här eftersom texten kan vara svår att…

Många uppoffringar i Syrien

januari 26, 2018

Nedan är en bild på sidan två i vårt informationsbrev som kan laddas ner här eftersom texten kan vara svår…

Kategori 5 orkaner

januari 26, 2018

Nedan är en bild på sidan tre i vårt informationsbrev som kan laddas ner här eftersom texten kan vara svår…

Vår värdegrund

Innovation: Vi är kreativa i vårt sätt att hitta lösningar och strävar ständigt efter att förbättra och utveckla kvalitén i vårt arbete för att säkerställa att vi levererar bästa möjliga hjälpinnehåll till familjer som drabbats av katastrofer.

Hastighet: Våra kvicka fötter gör det möjligt för oss att operera i stoftet och röran efter en katastrof. Vi agerar fort och vi strävar efter att nå familjer på kortast möjliga tid. Vår snabbhet återspeglas i vårt sätt att respondera tillsammans med våra supportrar och partners.

Samarbete: Samarbete är nyckeln till att ständigt utveckla och effektivt leverera hjälp. Vi arbetar i nära samverkan med lokala, nationella och internationella partners för att kunna maximera vår påverkan. Vi uppmuntrar till delaktighet i vårt arbete speciellt från de familjer som vi hjälper efter katastroferna.

Ansvarighet: Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa hjälppaket som representerar skänkta pengarnas värde samtidigt som vi visar ansvar mot våra supportrar, partners och till varje person som får support från ShelterBox.