Vänligen ge en gåva nu

Senaste nytt

Årets Julgåva – Så här enkelt kan du rädda liv, lindra lidandet och GÖRA SKILLNAD

oktober 31, 2017

Vårt upprop: Så här enkelt kan du rädda liv, lindra lidandet och GÖRA SKILLNAD – Ladda ner uppropet  Årets Julgåva…

Vår SRT-medlem Björns ord från Bangladesh samt info om genomförda och pågående insatser

oktober 10, 2017

Vår ShelterBox Respons Team volontär Björn är på insatsresa till Bangladesh. Han befinner sig just nu i Rangpur som ligger Norra …

Många katastrofer skapar stora behov – ShelterBox är på många platser och behöver mer stöd för att kunna göra mer

september 20, 2017

Angående den nya jordbävningen i Mexiko så samverkar vi redan med lokala myndigheter, Rotary och andra humanitära organisationer för att…

Vår värdegrund

Innovation: Vi är kreativa i vårt sätt att hitta lösningar och strävar ständigt efter att förbättra och utveckla kvalitén i vårt arbete för att säkerställa att vi levererar bästa möjliga hjälpinnehåll till familjer som drabbats av katastrofer.

Hastighet: Våra kvicka fötter gör det möjligt för oss att operera i stoftet och röran efter en katastrof. Vi agerar fort och vi strävar efter att nå familjer på kortast möjliga tid. Vår snabbhet återspeglas i vårt sätt att respondera tillsammans med våra supportrar och partners.

Samarbete: Samarbete är nyckeln till att ständigt utveckla och effektivt leverera hjälp. Vi arbetar i nära samverkan med lokala, nationella och internationella partners för att kunna maximera vår påverkan. Vi uppmuntrar till delaktighet i vårt arbete speciellt från de familjer som vi hjälper efter katastroferna.

Ansvarighet: Vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa hjälppaket som representerar skänkta pengarnas värde samtidigt som vi visar ansvar mot våra supportrar, partners och till varje person som får support från ShelterBox.