Vänligen ge en gåva nu

Senaste nytt

Årets Julgåva – Så här enkelt kan du rädda liv, lindra lidandet och GÖRA SKILLNAD

oktober 31, 2017

Vårt upprop: Så här enkelt kan du rädda liv, lindra lidandet och GÖRA SKILLNAD – Ladda ner uppropet  Årets Julgåva…

Vår SRT-medlem Björns ord från Bangladesh samt info om genomförda och pågående insatser

oktober 10, 2017

Vår ShelterBox Respons Team volontär Björn är på insatsresa till Bangladesh. Han befinner sig just nu i Rangpur som ligger Norra …

Många katastrofer skapar stora behov – ShelterBox är på många platser och behöver mer stöd för att kunna göra mer

september 20, 2017

Angående den nya jordbävningen i Mexiko så samverkar vi redan med lokala myndigheter, Rotary och andra humanitära organisationer för att…

Hur vi gör det

Vi är starkt beroende av donationer och kan inte fungera utan den generositet som människor visar världen över. Våra intäkter kommer direkt från allmänheten i många länder där våra nationella samverkansorganisationer spelar en nyckelroll.

Vi är lyckligt lottade med fantastiska supportrar, volontärer och bidragsgivare som finns över hela världen. Det är deras engagemang för vår gemensamma sak som leder till och gör det möjligt att erbjuda hem till otaliga familjer som drabbats av och överlevt katastrofer.

Vi har också anslutit oss till; “Department of International Development’s (DFID) Rapid Response Facility” (Snabb Insats Fond). Det ger oss möjlighet att inom 72 timmar efter katastrofen få tillgång till en finansiering som gör det möjligt för oss att genomföra det vi gör bäst – nämligen att på kortast möjliga tid leverera akut nödboende och utrustning till behövande familjer. Bidrag från allmänheten kommer dock fortsättningsvis att ha en helt avgörande betydelse eftersom den nya ”Snabb Insats Fonden” endast kommer att aktiveras i en storskalig kris.